Skip to main content

Hooge­steger

Bij Hoogesteger betekent vers, écht vers. Voor hun smaakvolle producten gebruiken zij meer dan 80 soorten ingrediënten, zoals ultraverse groenten en fruit, maar ook verse kruiden. Met innovatieve technieken creëren zij continu nieuwe versconcepten en smaakcombinaties. Die goed in de smaak vallen in heel Europa…

Onze opdracht

Hoogesteger is een succesvol familiebedrijf dat ook in de komende jaren significant wil blijven groeien. Bij die ambitie hoort innovatie, ook als het gaat om de supply chain. De systemen en processen moeten professioneel worden ingericht om daadwerkelijk groei te kunnen realiseren. Daarvoor is inzicht nodig.

Ook heeft Hoogesteger behoefte aan een projectleider die het huidige ERP-pakket, inclusief een WMS-systeem succesvol kan inrichten. En wil de klant graag advies over het warehouse; hoe kan deze zo goed mogelijk worden ingericht om verdere toekomstige groei te realiseren.

Zo gingen we aan de slag

The Good Supply Collective is gestart met een scan op mens, organisatie, processen en systemen. Samen met de opdrachtgever hebben we een project- en werkgroep samengesteld en een vergaderstructuur afgestemd. Vervolgens hebben we de uitgangspunten van het project geformuleerd. Deze zijn door de opdrachtgever gevalideerd.

En dan doorpakken

De volgende stap was het bepalen van de strategie voor de implementatie. We hebben daarbij goed rekening gehouden met de output van de scan, de benodigde randvoorwaarden en uitgangspunten, de doelstellingen en het tijdspad. Nadat we alles tot in detail hadden afgestemd met de opdrachtgever, hebben we een plan en draaiboek opgesteld, inclusief een introductie van het evaluatieproces. Vervolgens hebben we stap voor stap het draaiboek ten uitvoer gebracht samen met mensen van Hoogesteger zelf.

En de resultaten, die mogen er zijn

Kenmerkend voor hun aanpak is samenwerken en een organisatie­­sensitieve aanpak op het gebied van mensen, processen en systemen

–  Johan van der Veer, Director Operations Hoogesteger –

Wat wij voor jou kunnen doen?
We denken graag met je mee

Neem contact op
Close Menu
Mosterdzoom 72 | 1541 NP Koog aan de Zaan
Telefoon: 06 23 34 35 74

© 2023 | website by Sixtyseven
Privacy Verklaring
Algemene voorwaarden